PDF
Štampa
El. pošta
Napisao Administrator
petak, 15 april 2011 23:13

PROJEKTOVANJE MREŽA

 

Bavimo se projektovanjem i tehničkom realizacijom LAN i WAN kablovskih i bežičnih mreža kao i povezivanjem udaljenih lokacija putem VPN-a. Našim klijentima možemo obezbediti i uslugu pristupa internetu garantovanom brzinom. Svi paketi koje nudimo imaju simetričan odnos download/upload, i statičke javne IP adrese. Realizacija linka može biti putem wireless-a ili putem optičkog voda a brzine koje možemo isporučiti kreću se od 1 do 100 Mbit.

Za više informacija u vezi usluge pristupa internetu slobodno nas kontaktirajte.

 

Poslednje ažurirano ( sreda, 19 decembar 2012 10:33 )

Održavanje IT Sistema

Imajući u vidu da u današnje vreme ne postoji preduzeće koje ne poseduje računarski sistem. Slobodno možemo reći da je poslovanje svakog preduzeća u velikoj meri vezano za računare. pročitaj više

Hardware & Software

U ponudi imamo rešenja renomiranih svetskih kompanija od kojih bismo izdvojili Supermicro u oblasti serverske i workstation opreme. Takođe zastupamo antivirus rešenja kompanije Avira.

Projektovanje Mreža

Bavimo se projektovanjem i tehničkom realizacijom LAN i WAN kablovskih i bežičnih mreža, povezivanjem udaljenih lokacija putem VPN-a. Takođe možemo obezbediti i uslugu pristupa internetu.